Experts i exposició de treballs al #FòrumClimàtica de l'INS Matadepera

Un dels projectes del #FòrumClimàtica
Un dels projectes del #FòrumClimàtica | Foto: INS Matadepera
La Torre
17 de març del 2016
Actualitzat a les 18:12h

Un dels projectes del #FòrumClimàtica Foto: INS Matadepera


Aquest dijous ha tingut lloc el #FòrumClimàtica a l'Institut Matadepera organitzat des de l'àmbit de Medi de 1r d'ESO, liderat per la coordinadora del Projecte de 1r d'ESO (Esther González) i els altres professors de l'àmbit (Jordi González i Miquel Molina). 

El Fòrum ha consistit en l'exposició dels treballs finals dels projectes, propostes i investigacions elaborades pels 108 alumnes del nivell i per una ponència d'experts.
L'acte s'ha desenvolupat amb un gran èxit de públic. Hi han vingut pares i familiars dels alumnes i també altres persones interessades en el tema i el projecte. 

Els alumnes de 3r d'ESO i Batxillerat han passat també a conèixer els projectes que exposaven els seus companys i a escoltar la ponència d'experts com Enric Agud (meteoròleg de la CCMA), Artur Martínez (restaurant El Capritx), Joan Comasòlives (director Arxiu Històric de Sabadell), Maria Mas (tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament de Matadepera), Joan Fresno (Consorci de Residus del Vallès Occidental) i Íngrid Ballestar (moviment Massa Crìtica).
 

Taula de ponents #FòrumClimàtica Foto: INS Matadepera
 

Un dels projectes del #FòrumClimàtica Foto: INS Matadepera
 

Alumnes participant al #FòrumClimàtica Foto: INS Matadepera
 

Exposició d'un dels projectes del #FòrumClimàtica Foto: INS Matadepera