Dos gossos, claus en la troballa d'una plantació de marihuana a Terrassa

Els animals, que anaven deslligats i per això van cridar l'atenció, van conduir la Policia Municipal de Terrassa fins a un habitatge del carrer Menta on s'amagaven més de 200 plantes

La Torre
03 de març del 2016
Va ser el fet de portar els gossos sense lligar el que va cridar l'atenció de l'agent de la Policia Municipal de Terrassa. Estava fent la ronda aquest dimecres pels volts de les sis de la tarda pel carrer Menta. Allà va ser on va veure dos animals passejant sense corretja. Segons va poder esbrinar, els gossos eren propietat d'unes persones que "possiblement estaven ocupant un immoble" d'aquest vial. Així que va sol·licitar reforços. Dues unitats més van acudir a l'alerta. 

Ja amb els reforços, els agents van procedir a identificar les persones que entraven en aquell habitatge. Finalment, en l'operació va haver-hi una persona detinguda, qui estava empadronada a la vivenda per un presumpte delicte contra la salut pública ja que en l'escorcoll al domicili es va trobar un cultiu de marihuana, en concret 201 plantes amb un pes aproximat de 12,650kg. Així mateix, es va procedir a immobilitzar el vehicle on havia arribat la persona detinguda perquè li mancava assegurança.

Els agents també van trucar Fecsa perquè el servei antifrau es personés a l'habitatge ja que possiblement s'estava produint un delicte de defraudació del subministrament elèctric. La Policia Municipal també va efectuar dues actes d'identificació dels animals i denúncies per incompliment de l'ordenança municipal.