Els alumnes de l'Escola Rosella visiten l'Ajuntament de Viladecavalls

L'alcaldessa, responent les preguntes dels alumnes
L'alcaldessa, responent les preguntes dels alumnes | Foto: Aj. V.
La Torre
29 de febrer del 2016
Actualitzat a les 15:47h

Els alumnes de 3r de primària de l’Escola Rosella van visitar dijous passat l’Ajuntament de Viladecavalls en el marc del projecte educatiu “Coneix Viladecavalls” que realitzen per tal de conèixer el consistori i que es duu a terme des de fa anys al municipi.

Abans d’entrar a l’ajuntament, els nens i nenes van veure de ben a prop les oficines de l’OAC  i quina feina es fa habitualment com ara l'atenció al ciutadà, la sol·licitud de permisos i especialment la presentació d’una instància, tots ells concepte que aprofundiran a les aules els propers dies.

Tot seguit van pujar a la sala de plens on, a més de veure com s'hi treballa, van poder parlar amb l'alcaldessa, Cesca Berenguer, i alguns regidors de l’Ajuntament, els quals van explicar el funcionament de l’administració local. En acabar, un autocar els va portar a fer una ruta per tot el municipi per explicar als alumnes els indrets més significatius del nostre municipi. 

L’activitat compte alhora amb un treball paral·lel des de les escoles per tal que els joves del municipi coneguin quins serveis ofereix l’Ajuntament i la diversitat d’espais que trobem a Viladecavalls. El pròxim 10 de març, serà el torn dels alumnes de l’escola Roc Blanc.