L'IES Copèrnic de Terrassa acull un concurs per joves programadors

El 16 de març tindrà lloc aquesta iniciativa adreçada als Instituts amb perfils de desenvolupadors d'aplicacions

La Torre
01 de març del 2016
Actualitzat a les 8:30h
"Programame" és un concurs de programació, per alumnes de formació professional per a tota Catalunya, que celebra enguany, el 16 de març, la seva sisena edició a l'Institut Nicolau Copèrnic de Terrassa.

L'objectiu és reunir un nombre elevat d'equips que representen a diferents Instituts d'arreu de Catalunya durant una jornada, i proposar deu problemes comuns a resoldre.

Durant 4 hores són lliures de desenvolupar solucions als mateixos, sense l'ajuda de cap material extern (no tenen connexió a Internet) i entregar-la abans del termini establert.

Un software específic s'encarrega de testejar les solucions aportades amb l'ajuda d'un equip de correctors, que determinen quins equips han resolt més solucions i el temps dedicat a fer-ho, per escollir quins grups són els guanyadors.

A la tarda es procedeix a fer l'entrega dels premis. L'objectiu global és estimular l'alumnat que formarà part del futur teixit professional, oferint un repte encoratjador, alhora de crear nous lligams i compartir expèriencies dins de la comunitat educativa, en una jornada de caire festiu.