​La cultura no s'atura…?

"Es veu que l’acte no era prou important per què hi hagués algun representant de l’equip de govern municipal, ni el regidor de cultura ni el regidor del districte… es veu que tots dos estaven enfeinats", escriu Teresa Casals

Teresa Casals
22 de febrer del 2016
Actualitzat el 23 de febrer a les 10:09h
La cultura no s’atura….? Evidentment que no s’atura, aquets dissabte dia 20) amb un sol radiant, s'ha celebrat un acte commemorant els 10 anys de la Biblioteca del districte 6.

Ha estat un acte senzill però entranyable, un espectacle per infants, un reconeixement a la gran quantitat de voluntaris/es - i aquests si que realment fan que la  “cultura no s’atura”-  una ballada de sardanes i una xocolatada, molt esperada per la gran quantitat de nens i nenes, alguns assidus usuaris de la biblioteca, familiars i veïns del barri.

Però es veu que l’acte no era prou important per què hi hagués algun representant de l’equip de govern municipal, ni el regidor de cultura ni el regidor del districte… es veu que tots dos estaven enfeinats. Quina llàstima! Ah, però al consistori hi ha altres regidors i regidores que hi haurien pogut assistir, són diferents formes de veure la cultura, què hi farem!
Sort que tot el personal de la Bd6 ha fet que l’acte hagi estat entranyable, senzill i preparat amb molta molta cura i afecte.

Teresa Casals