Empat agredolç per al Terrassa FC

El conjunt dirigit per José Luis Duque, amb diverses novetats a l'alineació, s'ha refet d'un gol matiner però no ha tingut prou encert davant del filial del Sabadell que han anat de més a menys

Lluïsa Tarrida
07 de febrer del 2016
Actualitzat a les 20:03h
Un altre cop, la vella cançó. El Terrassa FC ha vist com una errada de concentració en defensa els tornava a castigar de forma punyent. I aquesta vegada davant d'un rival especial, el CE Sabadell. Al final, repartiment de punts a l'Estadi Olímpic de Terrassa en el qual cap de les dues aficions n'ha sortit especialment satisfeta si bé tampoc excessivament disgustada.

L'estocada ha tingut lloc ben aviat. Al minut 2, una jugada a pilota aturada ha enganxat els egarencs despistats i ha servit perquè Cesc Clotet posés un matiner 0 a 1 al marcador. El Terrassa no s'ha arronsat i el primer avís ha estat un xut sec de Merchán que ha aturat sense problemes Aliaga. El mateix Merchán ha estat el protagonista de la pitjor notícia del partit, ja que ha marxat lesionat al minut 27. Ha entrat al seu lloc Ángel de la Torre. Un minut més tard, Oscar -avui poc inspirat- ha enviat una pilota fregant al travesser.

El Terrassa FC seguia buscant el gol de l'empat. Chele l'ha tingut a les seves botes quan el seu xut impossible des de la banda s'ha estavellat al pal. Era el minut 32 i a partir d'aleshores el partit s'ha trencat per culpa de les múltiples interrupcions per faltes reiterades per ambdues parts. El partit ha pujat de temperatura i s'han vist diverses grogues -més perjudicials per al Terrassa- però no ha arribat a més.

A la segona part, el conjunt de José Luis Duque ha sortit amb força. Seves han estat les millors ocasions i fruit d'això ha obtingut un premi.

Si bé és cert que el Sabadell ha gaudit d'un parell d'aproximacions on ha generat molta sensació de perill els egarencs han disputat els millors minuts i han tingut tres oportunitats claríssimes no només d'emptar sinó fins i tot d'endur-se els tres punts.

Així, el minut 57, Chele ha disparat amb força contra la porteria sabadellenca amb efecte enverinat i ha estat a punt de sorprendre Aliaga que ha enviat a córner. Immediatament després, ha arribat el gol. JOan Grassa, que avui debutava, ha enganxat una pilota que havia sortit rebotada al travesser per introduir-la a la porteria rival. Era l'1 a 1. Abans que acabés el partit, i ja en temps de descompte, Ángel de la Torre ha disposat d'una molt bona ocasió per culminar la remuntada però no ha estat de sort.

Amb aquest empat, el Terrassa FC queda a mitja taula, amb els mateixos punts de la zona de play-off que de la zona de descens.

TERRASSA FC: Manu, Chele, Jou, Samper, Javi, Adri, Joan Grasa, Merchán (27' De la Torre), Estrada (81' Cabaleiro), Güell (68' Burgos) i Óscar