«El Ramon de les Olives», emet el tercer episodi amb Nausicaa Bonnin

La Torre
08 de febrer del 2016
1200_1454863666capture-20160207-174702
1200_1454863666capture-20160207-174702


La websèrie El Ramon de les Olives continua recollint èxit de visites i de crítiques. Ja es pot veure el tercer episodi a través de la plataforma Youtube. En el capítol d'aquesta setmana, la persona convidada és l'actriu Nausicaa Bonnin.

Protagonitzada per Biel Duran, Pau Vinyals i l'egarenc Roger Batalla està escrita i dirigida per Yago Alonso i Carmen Marfà. La trama, en to de comèdia, gira al voltant de tres losers que creuen poder-se fer un lloc en el panorama musical català amb el seu grup El Ramon de les Olives". Aquesta mini ficció, de 6 minuts de durada per capítol, compta amb nombrosos 'cameos' de figures de renom de l'escena catalana com ara Joan Dausà, Nausicaa Bonnin o Jordi Basté. De moment, ja n'han gravat sis.

Sinopsi:
Tres nois de Barcelona, d’uns vint-i-molts, creuen que poden fer-se un lloc al panorama musical català amb el seu grup de música “El Ramon de les Olives”. Tenen tots els ingredients per triomfar. Són de gràcia, beuen cervesa artesana i escriuen les cançons en gastades moleskines. Segueixen la moda de no seguir la moda, i es creuen d’allò més originals. S’assemblen molt, potser massa, a cantants d’altres grups com Mishima o Manel, cosa que mai reconeixerien. El Ricard, el Joan i el Pol saben on volen arribar i com aconseguir-ho. Només han de seguir el full de ruta que han seguit la resta de grups. Si altres ho han aconseguit, per què ells no?