L'Atlètic Terrassa invertirà tres milions d'euros els propers cinc anys

Es construirà una nova sala de fitness de 400 metres quadrats annexa a l’edifici principal

La Torre
05 de febrer del 2016
Actualitzat a les 10:34h
L’Assemblea Extraordinària de l’Atlètic Terrassa va aprovar ahir, amb un resultat de 393 vots a favor, sis en contra i quinze en blanc, el Pla Estratègic que marca les línies d’actuació del club per als propers cinc anys.

Un total de 40 persones, entre professionals del club, membres de la Junta i socis voluntaris, han treballat durant un any en l’elaboració del Pla Estratègic 2016-20.

La proposta s’estructura en set línies estratègiques: captació i fidelització de nous socis, oferta de nous serveis, millora del servei esportiu, promoció de les activitats socials, implementació de noves capacitats de gestió, reforma del parc esportiu i nou model de quotes.

El document preveu una inversió d’aproximadament tres milions d’euros al llarg dels propers cinc anys en dues fases, amb els primers dos milions que aniran dedicats a crear i renovar les instal·lacions esportives i un milió que s’invertirà en millores del servei actual.

Les obres es dividiran en dues fases. En la primera fase es construirà una nova sala de fitness de 400 metres quadrats annexa a l’edifici principal, al costat de les pistes de pàdel 1 i 2.

També està previst arranjar l’accés i l’aparcament de la carretera de Sabadell, que tindrà una zona preferencial reservada als socis. Aquesta quedarà com a única entrada al club, ja que l’accés per la Carretera de Castellar quedarà tancat.

Altres actuacions sobre les instal·lacions previstes en el Pla Estratègic són la remodelació de la recepció i el trasllat de les oficines a l’edifici del Xalet per guanyar espai per a les activitats dirigides a l’edifici principal. També es contempla remodelar la terrassa del Xalet i crear nous espais de restauració al club.

Més enllà de les actuacions sobre el parc esportiu de remodelació i millora de moltes pistes i instal·lacions, el document fixa accions per millorar l’oferta esportiva de l’Atlètic (amb especial atenció a les seccions d’hoquei, tennis i pàdel) i dinamitzar la vida social per incrementar el nombre de socis, que s’ha estabilitzat després de la crisis econòmica. Quant al finançament, el Pla Estratègic preveu cobrir les necessitats d’inversió a través d’ajudes i préstecs bancaris i les quotes dels associats.

El nou model de quotes aprovat a l’assemblea és més racional, i inclou nous serveis com les activitats dirigides, que fins ara es pagaven apart. Les quotes familiars, les més habituals, s’incrementen lleugerament després d’uns quants anys congelades (des de la temporada 2012-13). Aquest increment queda revertit per la inclusió de les activitats dirigides. Les quotes individuals s’abaixaran en pràcticament tots els trams d’edat, en alguns casos fins a pagar la meitat del que es pagava.