El comitè de TMESA reclama una solució ja al problema dels autobusos

La Torre
05 de febrer del 2016
Actualitzat a les 8:31h
Davant la situació generada per la paralització de la compra de nous autobusos en el ple del passat dia 29 de gener de 2016, la representació legal dels treballadors i treballadores de TMESA volem expressar la nostra opinió i posicionament:

1. Fa temps que portem dient que calia una renovació de la flota de forma urgent, doncs, el progressiu envelliment dels autobusos podia acabar causant problemes greus, ja que aquets vehicles treballen una mitjana de 16 hores al dia ininterrompudament.

2. Instem a tots els partits polítics de la nostra ciutat, que arribin a un acord en la major brevetat possible per poder prestar el servei de qualitat que mereix la nostra ciutat, però el que sí que constatem és que la situació es va deteriorant diàriament, i la ciutadania ha de poder utilitzar el transport públic amb tranquil·litat i sense inquietud.

3. Demanem de forma concloent un acord aquest mateix mes de febrer, sense més dilació, doncs anem de cara a l’estiu, època en què més pateix la mecànica d’un autobús, i el servei es pot ressentir substancialment i cap ciutadà mereix passar per una situació així. Per a qualsevol dubte o per a més informació pod