Terrassa present a l'assemblea de Xarxa de Ciutats cap a la Sostenibilitat

El regidor Marc Armengol, a l'assemblea
El regidor Marc Armengol, a l'assemblea | Foto: A.T.
La Torre
04 de febrer del 2016

El regidor Marc Armengol, a l'assemblea Foto: Aj. Terrassa


El tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, ha participat aquest dijous a la 16a Assemblea General de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, que s'ha celebrat a Sant Sadurní d'Anoia.

L'Assemblea, que ha representat el tret de sortida al nou mandat 2016-2020, ha aprovat la nova estructura de funcionament de la Xarxa, el Pla Estratègic Xarxa 2020, i la Declaració de Sant Sadurní d'Anoia Renovem el compromís local pel desenvolupament sostenible i la lluita contra el canvi climàtic cap el 2030, que haurà de ser ratificada pels municipis membres als respectius Plens municipals.

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat és una associació de municipis compromesos amb el medi ambient per avançar cap a un desenvolupament sostenible, vinculada a la Diputació de Barcelona i creada el 1997. En són membres més d’un centenar de municipis que conformen a través de l’entitat una plataforma de cooperació i intercanvi per discutir els seus problemes, inquietuds, necessitats i experiències, i promoure i dur a terme projectes d'interès comú en l’àmbit de la sostenibilitat.