Incendi sospitós en una empresa de la carretera de Rubí a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa es va trobar els llums encesos i les càmeres de seguretat dins de la nau industrial manipulades

La Torre
04 de febrer del 2016
Un veí de la carretera de Rubí va avisar la Policia Municipal i Bombers aquest dimecres a la matinada per un incendi en una empresa. Sembla ser que el foc afectava en un annex de la nau industrial, dedicada a tractament de pintures. Segons han explicat els Bombers a La Torre, l'origen havia estat una màquina elevadoro 'toro' que s'havia incendiat provocant el fum i les flames. La màquina havia quedat totalment inservible ja que s'havia cremat el motor. Van ser els agents policials els primers a arribar al lloc i a extingir utilitzant dos extintors les flames. Posteriorment, els bombers van procedir a ventilar la nau. No hi va haver cap persona ferida.

Segons informa la Policia de Terrassa, la porta de les oficines era oberta i les llums estaven enceses però dins de l'empresa no hi havia ningú. Així mateix, hi havia dues càmeres de seguretat instal·lades en el lloc on s'havia produït l'incendi però es trobaven manipulades i enfocaven cap a dalt, essent inservibles per esbrinar què havia passat. Ben entrada la matinada, els agents van poder localitzar l'encarregat per tal d'explicar-li què havia passat i que passés per comissaria per realitzar l'acte pertinent. Fet això, van apagar llums i portes i els serveis d'emergència van marxar del lloc.