90 minuts per viure a Terrassa

El músic i musicoterapeuta Natxo Tarrés serà l'encarregat d'encetar un cicle de conferències al Centre Cultural de Terrassa en què es pretén reflexionar sobre la persona en tota la seva complexitat

La Torre
03 de febrer del 2016
Actualitzat a les 11:31h
Natxo Tarrés, Ignasi Cusidó i Joan Borràs en l'acte de presentació del cicle
Natxo Tarrés, Ignasi Cusidó i Joan Borràs en l'acte de presentació del cicle | Foto: Marcel Marsal

El Centre Cultural de Terrassa ha presentat aquest dimarts un nou cicle de conferències. Es tracta de 90 minuts de vida, i es troba inspirat en la persona, ara i aquí, de forma multidisciplinària i transversal. Així, per l'aula magna de l'equipament sociocultural hi passaran experts en la matèria que convidaran a reflexionar sobre sostenibilitat, salut, economia, esperitualitat, benestar o ètic, entre d'altres àmbits. Les ponències tindran lloc cada segon dilluns de mes, a les set del vespre.

El primer ha encetar aquest cicle serà el músic i musicoterapeuta Natxo Tarrés. El cantant del grup Gossos serà a Terrassa el proper dilluns dia 8 de febrer per parlar de Bategant junts en la complexitat del món d'avui

90 minuts per viure comptarà amb quatre xerrades més. Seran, el 14 de març amb la doctora en filologia catalana i escriptora Laia de Ahumada que presentarà la ponència Espiritualitat i sostenibilitat. El psicòleg i escriptor Xavier Guix impartirà Sentir-se bé, malgrat tot el dia 11 d'abril mentre que Maria Mercè Conangla, creadora de la Fundació Àmbit, presentarà Antídots pel cansament moral el 9 de maig.

Finalment, clourà el cicle Baldi Figueras. Aquest formador de desenvolupament personal, organitzacional i coaching farà la ponència el dia 13 de juny sota el títol Vivir el momento presente.