Detingut un traficant de droga que va fugir d'un control policial a Terrassa

El conductor, que circulava sense permís, va ser interceptat finalment amb vuit quilos de marihuana amagats a l’interior del vehicle

La Torre
28 de gener del 2016
Actualitzat a la 13:34h
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 22 de gener un home de 27 anys i nacionalitat francesa com a presumpte autor de delictes de conducció temerària, tràfic de drogues, resistència i desobediència a agents de l'autoritat i per conduir sense haver obtingut mai el permís o llicencia.
 
Els fets van succeir als volts de la una de la matinada, quan agents de la comissaria de Terrassa van rebre l'avís que un vehicle havia fugit d'un control policial a la carretera C-58, al punt quilomètric 18 al seu pas per la ciutat egarenca. El conductor circulava a gran velocitat i amb els llums del vehicle apagats posant en risc la circulació dels altres usuaris de la via.
 
Els agents van iniciar un seguiment del vehicle que va fer cas omís a les senyals acústiques i lluminoses dels vehicles policials i va continuar la seva fugida temerària.
 
Quan el conductor va entrar a la població de Sant Quirze del Vallès va fer un canvi brusc en el sentit de la circulació i es va encarar amb el vehicle policial. Aleshores el vehicle va accelerar intentant envestir  el cotxe dels agents els quals van desviar el seu propi cotxe evitant així una col·lisió frontal, tot i que van rebre un cop al lateral posterior esquerre.
 
Els agents van sortir del cotxe policial i van obligar al conductor a sortir del seu, tot i que aquest mostrava una actitud molt agressiva. De fet, els agents van patir contusions i lesions lleus durant la detenció de l’home. Els mossos van comprovar que l’home no disposava de carnet de conduir i que, de fet, no l’havia obtingut mai.
 
Durant l’escorcoll del vehicle els agents van trobar 4 paquets plens d’una substància estupefaent presumptament marihuana. Els paquets tenien un pes aproximat de vuit quilos.
 
El detingut, a qui li consten 27 antecedents policials a França, va passar a disposició judicial el passat 25 gener i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.