Turmo: «L'alcalde de Terrassa és còmplice del comunisme més ranci»

El líder del Partit Popular carrega contra Jordi Ballart per la posició "passiva" que el govern ha pres davant "les barbaritats que es deixen anar des de la CUP contra la Policia Municipal de Terrassa"

La Torre
12 de gener del 2016
Actualitzat a la 13:01h
El Partit Popular de Terrassa ha emès un comunicat en què expressa que "davant del desistiment de funcions de l'equip de govern i de l'alcalde Jordi Ballart en la defensa del personal-treballadors de l'Ajuntament de Terrassa, concretament respecte al Cos de la Policia Municipal" la seva agrupació vol fer públic el "reconeixement a l'important valor que desenvolupa la Policia Municipal, entre altres àmbits, per per garantir la seguretat ciutadana, per garantir la convivència i en la protecció del lliure exercici dels nostres drets i llibertats".

La formació local afirma que resulta "sorprenent la passivitat" de l'equip de govern davant "les barbaritats que es deixen anar i vénen deixant anar des de la formació antisistema d'extrema esquerra de la CUP respecte a la nostra policia" i sentencia que "si l'equip de govern no defensa a la Policia Municipal, ja ho fem nosaltres".

El PP subratlla que "vivim una època políticament molt convulsa que els extremismes avancen, creixen i fins i tot governen en determinats àmbits, i vivim amb molta preocupació, la passivitat, i complicitat en alguns casos, del PSOE-PSC amb els moviments d'extrema esquerra a nivell local i autonòmic". Així mateix posen com exemple França on, al seu parer, "el socialisme s'ha sacrificat per frenar a l'extrema dreta, a Espanya el socialisme pacta i li riu les gràcies a l'extrema esquerra. Jordi Ballart seria un exponent d'aquest socialisme còmplice amb els radicals d'extrema esquerra, còmplice del comunisme més ranci".

El portaveu de la formació Gabriel Turmo finalitza el seu comunicat reclamant "públicament que l'alcalde de Terrassa i l'equip de govern defensin a la nostra policia, a la policia de la ciutadania de Terrassa".