Adam Raga guanya la primera prova del Mundial FIM X-Trial

El pilot de l'escuderia egarenca TRS Motorcycles, dirigida per Jordi Tarrés, es va imposar a Toni Bou

La Torre
11 de gener del 2016
Actualitzat a les 11:32h
El pilot Adam Raga
El pilot Adam Raga


El pilot de trial Adam Raga, de l'escuderia egarenca TRS Motorcycle s'ha endut la victòria en la primera prova del Campionat del Món FIM X-Trial 2016 que s'ha celebrat a Sheffield (Regne Unit). Raga, dirigit pel rellinassenc Jordi Tarrés, ha quedat per davant de l'actual campió, Toni Bou, segon, i d'Albert Cabestany, tercer.

Precisament, Toni Bou, que no s'ha trobat del tot còmode ha tingut alguns problemes en la ronda de classificació, que ha acabat tercer. Però el major error l'ha comès en la ronda final, i això ha estat aprofitat per Adam Raga per aconseguir finalment la victòria. Després de la prova, el defensor del títol ha assegurat que ha perdut "la carrera per un petit error. No estic content, però haig de conformar-me amb el segon lloc. Intentaré arribar a Barcelona amb la màxima confiança per recuperar els punts. Serà difícil aquest any, perquè tan sols hi ha quatre carreres", ha manifestat.

D'aquesta forma Toni Bou, que s'havia adjudicat la victòria les últimes sis edicions de la prova de Sheffield en aquest inici de temporada en el campionat indoor, posa fi a aquesta ratxa en favor d'un altre pilot català, Adam Raga, que promet posar-li les coses complicades aquest any. La propera cita del Campionat es disputarà el proper 7 de febrer al nostre país, amb motiu d'una nova edició del Trial Indoor de Barcelona.