Ullastrell vota al partit No Euclidiano

Les urnes van acollir una papereta amb un partit surrealista però que no és la primera vegada que intenta entrar a les corts espanyoles

La Torre
21 de desembre del 2015
Actualitzat a la 13:02h
Hi ha vots nuls i vots nuls. Hi ha aquells que es limiten a guixar, estripar o duplicar butlletes i hi ha qui aposta per partits que pocs sabem que existeixen. Una de les paperetes més surrealistes es va trobar a les urnes d'Ullastrell. Segons ha donat a conèixer el tinent d'alcalde Jaume Puig, aquesta va ser la papereta que es van trobar a l'hora de realitzar l'escrutini: 
 

Butlleta trobada a Ullastrell Foto: J.P.


Es tracta d'un vot cap al Partido No Euclidiano (Por el fin de los días). Es tracta d'una iniciativa real, no inventada per aquest ullastrellenc, que conté una bona colla de seguidors a les xarxes i fins i tot una pàgina web pròpia i nombroses webs que en parlen i el promocionen. Això sí, cal dir que la papereta dipositada ha estat alterada de l'original ja que es va crear per a les eleccions generals de 2011. 

El Partit No Euclidiano proposa una llista de Deus Primigenis i Deus Exteriors que "governaran Espanya amb una fermesa indestructible". Sota el lema "No més anys!" pretenen fer partícip del seu projecte de canvi per "cessar l'agonia de la humanitat i deixar pas a un nou despertar del planeta Terra, de nou gestionat sota el domini interdimensional dels Primigenis. Treballant junts i sumant esforços aconseguirem desaparèixer de forma honrada. Perquè som ja la vergonya de la via làctica".