Terrassa, present a la mostra Working progress de pessebres

Després d'un mes de treball en públic, ja es pot visitar a la seu d'Artesania Catalunya el resultat final

La Torre
17 de desembre del 2015
Actualitzat a les 11:26h
Artesania Catalunya presenta el resultat final de la mostra Working progress de pessebres de la Federació Catalana de Pessebristes.
 
Després d’un mes de treball i construcció en públic, ja a la seu d’Artesania Catalunya (Banys Nous, 11, de Barcelona), es pot veure el resultat final d’aquesta mostra, amb 6 pessebres complerts fets per 6 associacions de pessebristes de Catalunya- Banyoles, Parets del Vallès, Tarragona, Barcelona, Castellar del Vallès i Terrassa-, així com el procés de creació, que ha estat enregistrat en vídeo, que explica els secrets i tècniques d’aquest ofici artesà.
 
L’exposició 'Working progress de pessebres' es va posar en marxa el passat 19 de novembre a la seu d’Artesania Catalunya, i durant aquest període el públic ha pogut assistir al procés de creació dels pessebres, com els sis grups i associacions de pessebristes han construït en directe els seus diorames.
 
La iniciativa nascuda de la Federació Catalana de Pessebristes i coorganitzada amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat de Catalunya, restarà oberta fins el proper 10 gener.