El Terrassa viu de Maldonado i goleja el Santfeliuenc

Partit discret del conjunt de David Pirri que suma tres punts vitals per seguir somiant en la zona de play-off

Lluïsa Tarrida
29 de novembre del 2015
Actualitzat el 30 de novembre a les 8:08h
Ha estat l'home del partit. Ell sol ha insuflat d'aire el Terrassa i ell sol ha estat capaç de fer anar de corcoll la defensa del Santfeliuenc. Isaac Maldonado, recent incorporat a la plantilla dirigida per David Pirri, ha estat clau perquè el club egarenc retingués els tres punts aquest diumenge a l'Estadi Olímpic. Malgrat que la victòria ha estat còmode i el resultat final ha estat de 3 a 0, els vermells no han fet un gran partit, més aviat es pot dir que ha estat un partit discret i en certs moments ensopit. No obstant, la genialitat de Maldonado ha transmès la tranquil·litat necessària per un equip que segueix patint en excés defensivament i que no acaba de saber treure profit del potencialment que té al davant.

Al minut 11, Isaac Maldonado ha donat el primer avís. Un xut massa creuat ha sortit fregant el pal esquerre de Santi. El davanter del Terrassa no ha perdonat en la següent ocasió i amb un xut des de la línia de mitjos, pràcticament escurat a banda dreta, ha sorprès el porter del Santfeliuenc que no ha pogut fer res més que veure com la pilota el sobrepassava i s'esmunyia dins de la porteria. Ha estat un d'aquells gols que fan aixecar l'afició del seient i que deixen pensant a més d'un si ho ha fet expressament o realment la seva intenció era fer una centrada. Sigui com sigui ha estat un gol de traca i mocador.

El Santfeliuenc ha estat un rival pobre ofensivament, no obstant, la baixada de tensió i de control de la pilota del Terrassa li ha permès en els darrers vint minuts disposar de dues ocasions per empatar el partit. La primera, una badada defensiva que per fortuna ha estat anul·lada per fora de joc.  I la segona, ja al minut 41, de les botes de Bolaños però que la pilota ha sortit per damunt del travesser.

A la segona es pot dir que el Terrassa ha tingut una efectivitat del 100%. Dos xuts entre els tres pals, dos gols. Menys sort ha tingut l'equip visitant, que dels peus de Pere ha tingut una molt bona oportunitat per marcar però que s'ha trobat amb els punys de Barragán. Per la part dels egarencs, el minut 72, una gran passada d'Adri obrint espai a la dreta ha habilitat Maldonado en una posició franca per en l'u contra a u, i amb sang freda, no perdonar. El davanter n'ha tingut prou amb un suau toc per superar per dalt el porter i enviar la pilota dins la xarxa. El tercer gol ha estat obra de Chele que ha aprofitat un contratac ben muntat dels vermells per amb un xut ras i ben col·locat establir el marcador final.

Amb aquest resultat, el Terrassa suma tres punts més que el col·loquen en setena posició (empatat amb el Júpiter i el Gavà) a tan sols un punt de la zona de play-off. Aquesta setmana que ve, toca descans.