El Cap Rambla, desallotjat per un gas tipus pebre

Pacients, acompanyants i personal del centre han presentat tos irritativa tot i cap persona ha hagut de ser atesa | Bombers ha revisat planta per planta a la recerca de l'origen de l'incident

L. Tarrida / J.M. Oller
26 de novembre del 2015
Actualitzat el 28 de novembre a les 7:27h
Tres plantes del centre d'atenció primària (CAP) de la Rambla han estat evacuades aquesta tarda, pels volts de les cinc, per una olor estranya que ha provocat tos irritativa en algunes de les persones que es trobaven a l'edifici, tant pacients i acompanyants com també en treballadors. Immediatament, s'han obert les finestres i s'ha ventilat l'edifici. Tot i que un cop s'han obert les finestres l'olor s'ha dispersat, s'ha alertat als serveis d'emergències, Bombers, Mossos d'Esquadra i Policia Municipal.

Els experts han revisat planta per planta tot l'equipament sociosanitari a la recerca de la possible fuita. Els efectius també han inspeccionat els edificis del voltant. Fonts de la Policia Municipal han explicat a La Torre que l'origen del problema ha estat un gas tipus pebre que algú ha deixat anar a la planta 3. Ha estat una bretolada.

Els pacients i visitants de Mútua Terrassa han estat acompanyats fins a la planta 0. El personal mèdic s'ha protegit amb mascaretes a l'espera de determinar què havia passat. Malgrat l'ensurt, no s'ha hagut d'atendre cap persona. Fonts de Mútua de Terrassa indiquen que tot ja funciona amb normalitat.