Terrassa acull diversos actes al voltant del Dia Mundial de la Sida

Aquest diumenge, Dragons La Mola organitzen un torneig de rugbi benèfic

La Torre
25 de novembre del 2015
En les properes setmanes, LGTB Terrrassa, amb la col·laboració d'Actua Vallès, la regidoria LGTBi de Terrassa i Els Dragons de la Mola han organitzat diverses activitats de difusió i sensibilització al voltant del Dia mundial de la sida: 

- 29 de novembre: Torneig de Rubgi benèfic organitzat pels Dragons de La Mola a Can Jofresa (carrer Badalona, 4 Terrassa). Els diners recaptats aniran destinats a Actua Vallès per la lluita contra el VIH.

- 1 de desembre de 10 a 14h parada davant del Mercat de la Independència (Raval de Montserrat, Terrassa) amb Actua Vallès.

- 1 de desembre a les 19h, conferència a càrrec de Raúl del Valle d'Actua Vallès. 
"HSH, ¿colectivo o vector epidiomológico? Cuál es la situación actual de la epidemia del VIH? De qué hablamos cuando decimos HSH? Qué es eso de la PreP? Y el chemsex?"
A l'associació Alba (Plaça Doctor Robert 1, Terrassa)

- 4 de desembre a les 21h, Concert de Yolanda Pérez al cafè LIMÓN LIMÓN (Carrer de la Rutlla, 12 Terrassa). -Entrada inversa- 

- 4 de desembre a les 00h Furgoneta d'Actua Vallès al Carrer de la Rasa (davant del Zurito Carrer de la Rassa, 70 Terrassa). Per informar sobre el VIH, donar condons i lubricants.

Tot els actes preparats i més informació clicant aquí.