El CN Terrassa cau davant d'un Barceloneta superior

Els egarencs tanquen la primera volta classificats per la Copa del Rei

25 de novembre del 2015
Actualitzat a les 14:45h
El CN Terrassa va caure contra el CN Atlètic-Barceloneta (8-11) en partit corresponent a l’onzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo, l’última de la primera volta.

El conjunt de Dídac Cobacho va quallar un matx molt digne però no va poder superar un rival construït per a reptes d’alçada, com ara classificar-se per a la Final Six i optar a guanyar de nou l’Eurolliga. D’aquesta manera, els egarencs, classificats per a la Copa del Rei, tanquen la primera volta amb 19 punts i un balanç de sis victòries, un empat i quatre derrotes.

Els mariners van aplicar la recepta que ja els caracteritzava durant l’etapa de Santi Fernández a la banqueta: obrir una escletxa inicial i obligar el contrincant a anar sempre a remolc. Els visitants van inaugurar el compte mitjan primer quart de la mà de Fran Fernández en superioritat numèrica. El Natació Terrassa va replicar tot seguit, en la jugada següent, amb una bona diana de Fran Sánchez.

A partir d’aquí, el Barceloneta va encadenar un parcial de 0 a 4 que els va proporcionar un coixí que van saber gestionar fins al final. Viktor Rasovic i Español van anotar el segon i el tercer encara dins del primer període.

Els de Chus Martín van ampliar el marge en el primer tram del segon quart. Munárriz va marcar l’1 a 4 i Tahull va enfilar l’electrònic fins a l’1 a 5. El CN Terrassa va aturar l’allau amb dues dianes consecutives, obra del jove Oriol Rodríguez i de Ricard Alarcón en home de més. Els mariners van marxar al descans amb tres gols de renda després que Strahinja Rasovic batés Aguilar (3-6).

A la represa, el Barceloneta va seguir duent la iniciativa, sense permetre que els egarencs s’apropessin a menys de dos gols. Àlex de la Fuente va retallar diferències, acció que els visitants van contrarestar amb un hat trick d’Español que va resultar definitiu (4-9). Els de Dídac Cobacho, amb una actitud impecable, van aproximar-se novament gràcies a l’encert de Xavi Serra i David González. Strahinja Rasovic, però, va situar el desavantatge en quatre gols al final del tercer període (6-10).

El CN Terrassa no va deixar d’intentar-ho fins al final. Al minut de joc de l’últim quart, Álvaro Granados va transformar un penal comès per Famera i, a dos minuts de la botzina, Fran Sánchez va estrènyer encara més la distància (8-10). Strahinja Rasovic, en superioritat numèrica, va establir el resultat definitiu en els instants finals.

Visita del Quadis Mataró

El CN Terrassa rebrà el dissabte 5 de desembre el Quadis CN Mataró en partit corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor, la primera de la segona volta. El matx arrencarà a les 18.00 hores.