González: «Terrassa va convertir C's el 27-S en el primer partit de la ciutat»

El portaveu del grup municipal menysprea la moció de CUP i ERC sobre que l'Ajuntament doni suport a la "desconnexió d'Espanya" dient que "Terrassa no és independentista" perquè va "votar en massa a Ciutadans"

La Torre
25 de novembre del 2015
Actualitzat el 04 de desembre a les 11:00h
El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Javier González, no s'ha esperat al ple municipal d'aquest dijous per contestar a la proposta de resolució que han presentat de forma conjunta ERC i CUP sobre que l'Ajuntament doni suport a la "desconnexió amb Espanya". C's considera que  "el separatisme vol desconnectar d'Espanya, però passa que molts ja hem desconnectat del seu monotema" i ha subratllat que "Terrassa va deixar clar el 27-S que no volia formar part del separatisme, per això va donar el seu vot en massa a C's i el va convertir en el primer partit de la ciutat".

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans ha subratllat que la proposta d'ERC i CUP "només busca encobrir un fracàs: tant parlar d'eleccions plebiscitàries i, després, quan els comicis es perden com a plebiscit, el que importa són els escons, és a dir, s'interpreten com unes eleccions parlamentàries". González tampoc ha dubtat a dir que "hi ha una suspensió cautelar del Tribunal Constitucional sobre la resolució del Parlament i, a més, és un assumpte supramunicipal. Hem demanat un informe jurídic al secretari municipal perquè avaluï si aquesta proposta s'ajusta a dret", i ha assenyalat que ambdós partits "fan servir el Ple com a caixa de ressonància per a la seva agenda identitaria i separatista. Això és l'únic que els interessa".

Javier González ha mostrat també la seva preocupació pel fet que "el PSC ha ficat a 215.000 persones en l'AMI. Ara haurà d'acatar els seus estatuts i plegar-se a les peticions dels separatistes. S'atrevirà a fer-ho? ", i ha finalitzat "la irresponsabilitat del PSC ficant-nos a l'AMI comença a donar els seus fruits".