Veïns d'Historiador Cardús diuen «prou» a la brutícia

Els residents del vial de Sant Pere Nord organitzen una acció reivindicativa on a més de reclamar un servei de neteja més eficient també volen pressionar perquè es treguin els pals de la llum del mig de les voreres

La Torre
24 de novembre del 2015
Actualitzat el 26 de novembre a la 13:29h
Estat habitual dels contenidors del carrer d'Historiador Cardús amb Girona
Estat habitual dels contenidors del carrer d'Historiador Cardús amb Girona | Foto: AV Sant Pere Nord

Estat habitual dels contenidors del carrer d'Historiador Cardús amb Girona Foto: AV Sant Pere Nord


El carrer Historiador Cardús, concretament entre Dr. Ferran i el carrer Tarragona, conté una sèrie de problemàtiques i queixes veïnals que requereixen d'una acció per impulsar la seva resolució. Així ho pensen i ho han donat a conèixer des de l'Associació de Veïns de Sant Pere Nord, que d'acord amb els veïns del vial i amb la col·laboració de l'Ajuntament, proposen fer un acte reivindicatiu aquest dissabte dia 28 de novembre, a les onze del matí.

Aquesta iniciativa comptarà amb la intenció de fer neteja del carrer, alhora que es reclama una "millora en les condicions generals de la zona, una major eficiència dels serveis de neteja municipals i la retirada de pals elèctrics que es troben al mig de la vorera".  

L'acció-protesta implicarà la retirada dels vehicles estacionats per poder dur a terme una neteja general del carrer per part dels veïns i amb la col·laboració de Eco-Equip. A més, es farà una pintada reivindicativa sobre els pals de fusta de les voreres. 

Així mateix, l'AV de Sant Pere Nord, ha sol·licitat al govern de Terrassa la neteja i desratització del solar de la cantonada amb carrer Tarragona, l'eliminació de la colònia de coloms existent i la millora en la recollida i neteja de residus de les bateries de contenidors.