Una fuita obre un esvoranc sota el pont del Passeig de Terrassa

Durant el cap de setmana es podrà circular amb precaució pel camí central del Parc de Vallparadís però dilluns es tallarà totalment el pas per avaluar els danys causats i el temps que es trigarà a reparar l'avaria del col·lector que ha ocasionat l'esfondrament

La Torre
22 de novembre del 2015
Actualitzat a les 15:21h
L'Ajuntament afirma que no es pot concretar encara la durada del tall
L'Ajuntament afirma que no es pot concretar encara la durada del tall | Foto: Cristina Moraguez

Senyals que prohibeixen el pas sota el pont del Passeig Foto: Cristina Moraguez


A partir del proper dilluns, 23 de novembre, es tallarà al pas de vianants i vehicles un tram del camí central del Parc de Vallparadís, a l’alçada del pont del Passeig, per obres de reparació d’un col·lector. Els serveis municipals han detectat una avaria que ha acabat afectant al paviment, amb risc per a la seguretat de les persones.

El col·lector que baixa pel talús oest, des de la zona de l’hospital de MútuaTerrassa, presenta una esquerda prop del punt d’unió amb el col·lector principal del parc, sota el pont del Passeig. La fuita ha provocat un esvoranc al paviment i per aquest motiu la zona afectada s’ha delimitat per impedir-hi l’accés.

Durant el cap de setmana encara es podrà circular pel camí central del parc, evitant la zona tancada, però a partir de dilluns es tallarà totalment aquest camí uns metres per sobre i per sota del pont.

De moment no es pot concretar la durada del tall perquè la primera tasca que s’haurà de dur a terme dilluns és determinar l’abast dels danys. Tot seguit caldrà reparar l’averia al col·lector i finalment, l’esvoranc.
 

L'Ajuntament no sap fins quan s'haurà de tancar el pas als vianants Foto: Cristina Moraguez