Tornen a robar la placa del carrer La Terra Lliure

És el segon cop en poc temps que desapareix

J.M.O.
20 de novembre del 2015
Actualitzat a les 20:43h
Tornen a robar la placa del carrer La Terra Lliure de Terrassa
Tornen a robar la placa del carrer La Terra Lliure de Terrassa | L.T.

Col·locació de la placa al carrer de Can Guitard


Un carrer del polígon industrial de Can Guitard ha tornar a perdre el nom de La Terra Lliure. Aquesta matinada, la placa, que es trobava en un lloc privat, ha desaparegut, i ja és el segon cop que passa. No és fàcil, atès que es necessita una escala alta i una estona per descollar-la. Fonts properes a les persones que la col·loquen i la paguen han manifestat a La Torre que si descobreixen o tenen indicis de qui ha estat el responsable del robatori el denunciaran per entrar en un espai restringit.

La primera vegada que la placa va desaparèixer, els promotors en van posar una de nova en el lloc inicial, la que ara s'ha volatitzat. Com ara, no es va saber qui en va ser el responsable. Tot i que apuntaven cap a l'Ajuntament -el que consideren que seria molt greu- o entitats o persones unionistes.

Els promotors reblen que no podran amb ells i tornen a avisar que la reposaran tants cops com sigui  necessari. Les treballen a la molt castellana i espanyola ciutat de Valladolid, altrament coneguda com Pucela.

La iniciativa va sorgir d'un grup de terrassencs independentistes, que va explicar que era una manera de donar suport a la decisió de l'Ajuntament d'afegir-se a l'Associació de Municipis per la Independència. La placa, de color blau, és ben bé com les originals i autèntiques del Consistori. El carrer, a tocar de la carretera de Rubí, no té cap nom.