Els egarencs Mis&Bis, a l'European Cycle Logistics

L'empresa de Terrassa va ser present en un congrés en què es va posar en comú projectes de missatgeria de proximitat en bicicleta, experiències i millores tècniques

La Torre
23 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 7:50h
El passat cap de setmana va tenir lloc l'European Cycle Logistics Federation Conference 2015 (ECLF2015) a Donostia-San Sebastian. En aquest congrés hi van participar empreses de cicle-logística de tota Europa, fabricants de bicicletes i tricicles elèctrics per al transport de mercaderies i més de 20 empreses de bici-missatgeria de l'estat.

Terrassa també va ser-hi present gràcies al projecte emprenedor MIS&BIS que es desenvolupa dins d'entorn de l'economia social i sostenible. El congrés va servir per posar en comú projectes de missatgeria de proximitat en bicicleta, experiències i millores tècniques. També es van tractar temes com el repartiment de "última milla" als nuclis urbans amb restriccions de trànsit.

El Congrés es va dividir en dues parts: una de taules rodones i explicacions d'experiències d'àmbit Europeu i un altre on es van posar les bases per crear l'associació de bici-missatgers i cicle-logística a escala nacional. 

L'egarenca Mis&Bis juntament amb les altres vint empreses han començat a treballar-hi per fer-ho possible. D'aquesta manera, afirmen, volen "ajudar millorar la mobilitat de les ciutats i fer-les més saludables i acollidores".