The AntiPatiks compara Mas amb la Reina d'Anglaterra

El grup d'Ullastrell i de Terrassa han fet una adaptació catalanitzada de la mítica peça dels Sex Pistols amb "Déu Salvi Artur Mas"

Lluïsa Tarrida
10 d'octubre del 2015
Actualitzat el 16 d'octubre a les 10:24h
Els components del grup vallesà The AntiPatiks
Els components del grup vallesà The AntiPatiks

The AntiPatiks


El grup d'Ullastrell i de Terrassa The AntiPatiks ha donat a conèixer la seva darrera creació. I no deixarà a ningú indiferent. Es tracta ni més ni menys que d'una adaptació catalanitzada de la mítica God Save The Queen de Sex Pistols. Sota el títol Déu Salvi l'Artur Mas, conté estrofes com "Déu salvi l'Artur Mas de l'imperi feixista, es passa el dia a missa resant pels catalans" o "Déu salvi l'Artur i a mi també, és el nostre president, no sabem si t'estimem".
 
La cançó va ser gravada recentment a la Stroika de Manresa per Ruben, mesclada i masteritzada a l'Slapshot Room de Terrassa a càrrec de Pere Rediu. Aquest dimarts, The AntiPatiks l'ha donat a conèixer a les xarxes socials i ja ha causat sensació.

Seguidors incondicionals del punk rock purista, The Anti-Patiks proposa tornar el rock a la seva escència i a les seves arrels de descontrol i violència. Format per Ori, President, Marc Em i Xavi Escribano, beuen d'US Bombs, Sex Pistols, Oxymoron, Total Chaos i de Sau.