L'Atlètic Terrassa es manté colíder gràcies a una nova victòria

Els egarencs de Divisió d'Honor van remuntar el partit mentre que les noies no van poder davant del Pozuelo

La Torre
07 d'octubre del 2015
L'Atlètic masculí es va imposar aquest diumenge per 3-6 al camp del Tenis de Santander i continua colíder de la Divisió d'Honor A. Els de Roger Pallarols van començar perdent a un camp que sempre és molt complicat, però van aconseguir capgirar un partit que va suposar el retorn de Roc Oliva i el debut en lliga de Quim Malgosa i Lluís Fernàndez Melé amb el primer equip.

López va avançar els locals al minut 4 amb un gol de penal córner, però la reacció de l'Atlètic no es va fer esperar i abans d'acabar el primer quart Marc Sallés va empatar transformant un penal córner. Al segon quart els grocs van fer notar la seva superioritat i Quim Malgosa, Roc Oliva i Albert Beltran, aquest últim de penal córner, van ampliar l'avantatge en tres gols.

La segona part va començar amb un gol de penal stroke de Jordi Carrera, però abans de finalitzar el tercer quart McNauvant de penal córner i Blanc de jugada van retallar la diferència i van tornar a posar els càntabres dins el partit. A l'inici de l'últim quart Jordi Carrera va marcar el definitiu 3-6 també de stroke, un gol que va donar tranquilitat a l'Atlètic.

Victòria del Vallès i derrota del femení

El Vallès també es va emportar la victòria en el seu primer partit de lliga de Divisió d'Honor B. Els de Xero Gasol van imposar-se per 2-5 al Pau Negre contra un Barça que aspira a l'ascens aquesta temporada.

Al primer minut del segon quart Nil Escudé va avançar els grocs i el resultat es va mantenir fins al descans. Joan Tarrés va ampliar diferències al tercer quart, però Albert Ayala va fer el primer gol dels blaugrana de penal córner. El Vallès no es va arronçar i va fer tres gols més, obra un altre cop de Joan Tarrés i de Iu Vila, que també va firmar un doblet. Quan faltava poc per acabar el partit Òscar Sierra va fer el definitiu 2-5 pel Barça.

L'Atlètic Femení en canvi no va començar amb bon peu la seva participació a la Primera Divisió. Les d'Andreu Enrich van caure per 2-0 contra el Pozuelo, rival directe per l'ascens, en un partit que van dominar però van fallar dins l'àrea.

Als primers compassos del partit Camila Marcos va avançar les madrilenyes de penal córner. Les grogues ho van intentar en diverses ocasions, i fins i tot van gaudir d'uns quants penals a favor, però no van aconseguir marcar. Florencia Amundson va rematar el partit a l'últim quart en un gol de jugada, quan tot l'Atlètic estava buscant el gol de l'empat.

Diumenge que ve, dia 11 d'octubre, els tres equips de l'Atlètic jugaran a casa en la que serà una gran festa del hockey groc i negre. A primera hora el Vallès rebrà el Benalmádena i el Femení jugarà contra l'Universidad de Sevilla, un altre dels tres grans candidats a pujar a la DHF. Al migdia l'Atlètic masculí jugarà contra la Complu en un enfrontament que segur que serà molt emocionant.