Reyes: «Rajoy ha demostrat una incompetència total»

El president de Súmate ha estat a Terrassa per "treure la por" a aquelles persones que pateixen "per la pensió" i per convèncer-les que si "Catalunya és sobirana i podem administrar els nostres propis recursos, estem segurs que ho farem amb molt més seny"

Lluïsa Tarrida
23 de setembre del 2015
Actualitzat el 25 de setembre a les 8:03h
Eduardo Reyes, al Mercadal de l'avinguda Béjar de Terrassa
Eduardo Reyes, al Mercadal de l'avinguda Béjar de Terrassa | Foto: Cristóbal Castro

Eduardo Reyes, al Mercadal de l'avinguda Béjar de Terrassa Foto: Cristóbal Castro


El candidat número 6 per Junts pel Sí i president de Súmate, Eduardo Reyes, ha estat aquest dimecres a Terrassa. En concret, al Mercadal Martí L'Humà, a l'avinguda Béjar. La seva arribada estava anunciada a les dotze del migdia perquè així pogués passejar per les parades i xerrar amb els egarencs.

No obstant, a causa de la seva apretada agenda ha acabat arribant una hora més tard. Malgrat tot, Reyes ha tingut temps per conversar amb alguns dels paradistes i repartir fulletons informatius de la llista Junts pel Sí. El president de Súmate ha explicat que l'objectiu d'aquests actes és "treure la por que intenten infondre des del govern central sobre aquelles persones que depenen de la seva pensió o de la feina precària que tenen; el nostre objectiu és dir-los que no passarà cap cosa més que anar endavant".

 

Reyes, passejant pel Mercadal de Terrassa Foto: Lluïsa Tarrida

Reyes tampoc s'ha estat de mencionar de forma velada les darreres declaracions del president espanyol sobre si els catalans mantindrien la nacionalitat espanyola, "el senyor Rajoy ens està ajudant molt en aquesta campanya, afirmant coses que ell mateix malinterpreta, per no dir que demostra un desconeixement de la Constitució espanyola, i posa de manifest una incompetència total com a governant".

El candidat independentista considera que Terrassa és una plaça dura, tot i que reconeix que "tots els llocs són complicats perquè hi ha una mentalitat imperant de veure les televisions que tenen uns al·licients en forma de certs programes que arriben molt a les persones grans i a la joventut, i això fa que aquestes persones no estiguin al corrent de les notícies veritables sinó que veuen notícies tergiversades i manipulades des del govern espanyol", ha manifestat.

"Des de Súmate ja portem dos anys llargs fent campanya intentant posar en coneixement de la gent els motius que tenim per sortir d'aquesta oligarquia espanyola que ens està collant, no sols a Catalunya sinó també a la resta d'Espanya", ha ressenyat per detallar que "l'Estat no ens deixa satisfer les nostres necessitats més bàsiques" i per tant "volem que Catalunya sigui totalment sobirana i així poder administrar els nostres propis recursos, perquè estem segurs que ho farem amb molt més seny".
 

Reyes conversant amb un dels paradistes Foto: Lluïsa Tarrida