Detingut per cremar contenidors al carrer Infant Martí de Terrassa

Un veí va ser testimoni dels fets i va avisar la Policia que va poder arrestar-lo amb les mans a la massa

La Torre
04 de setembre del 2015
Va ser un veí qui va denunciar els fets. Eren quarts de cinc de la matinada d'aquest divendres quan va veure un home cremant un contenidor del carrer de l'Infant Martí. Immediatament, Policia Municipal de Terrassa i Bombers van desplaçar-se fins al lloc indicat. En arribar-hi van localitzar un home que coincidia amb la descripció donada pel testimoni. A més, estava situat just al costat d'un segons contenidor que fumejava.

Els agents van procedir a la seva identificació. Paral·lelament, es parla amb el testimoni que reconeix plenament el subjecte com a autor d'haver incendiat primer un contenidor de cartró i que estava intentant cremar el segon quan han arribat les dotacions. La Policia va procedir doncs a detenir l'individu per un delicte contra el patrimoni. Es va traslladar a prefectura pel seu ingrés. En l'escorcoll, els agents li van trobar a sobre dos encenedors i una peça d'1,4 grams d'haixis.

Bombers van apagar el foc del primer contenidor cartró, que va quedar totalment calcinat, i van remullar el segon, que estava fumenjant.