C's presentarà una proposta al ple per aconseguir que Terrassa surti de l'AMI

El portaveu del grup municipal de Ciutadans a la ciutat insta el PSC a "recobrar el seny i sortir de l'Associació de Municipis per la Independència"

La Torre
04 de setembre del 2015
Actualitzat a les 15:25h
Javi González al ple municipal de Terrassa
Javi González al ple municipal de Terrassa | Isaac Meler

El portaveu de C's, Javier González, en la seva intervenció al Ple de l'Ajuntamet de Terrassa Foto: Isaac Meler


El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C's) a l'ajuntament de Terrassa, Javier González, ha explicat la seva intenció de presentar una proposta de resolució en el pròxim ple de l'ajuntament per sortir de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). "Volem que el PSC recuperi el seny i que rectifiqui la seva postura". 

El líder unionista ha assenyalat que "hi ha indicis per pensar que és possible sortir de l'AMI", i ha recordat que "el regidor socialista Amadeu Aguado va votar a favor en el ple d'adhesió i, no obstant això, va fer el contrari en el Consell Comarcal del Vallès Occidental ".
 
El portaveu de Ciutadans ha insistit que "els arguments d'Amadeu Aguado per defensar el vot favorable a l'AMI a Terrassa serveixen per defensar el contrari". Ha afirmat que "amb uns principis ideològics tan volàtils pensem que és possible comptar amb el suport del PSC a la nostra proposta".
 
González ha acusat el govern municipal "de trair al seu electorat per permetre l'entrada a l'AMI en ser una clàusula en el seu particular contracte de govern amb Convergència, el partit del 3%. Ciutadans ha estudiat l'acord de govern del PSC amb CDC on s'estableix el requisit d'entrar a l'AMI, però no diu res de sortir ".