Un any molt intens i nous projectes per al futur

L'Associació Cor de Vacarisses fa un repàs de les activitats que ha dut a terme aquest any i avança el seu desig de tornar a actuar a Ciutadella

Isabel Trias
04 de setembre del 2015
Actualitzat a les 9:04h
Ja s'acaben les vacances i poc a poc tornem a la normalitat! A la memòria em vénen les actuacions que hem fet, el Cor de Vacarisses, durant el curs passat i em fa il·lusió compartir-ho amb tots vosaltres. El Concert de Nadal, dedicat a la Marató, va ser tot un èxit, el fet que participin els nens i nenes de l'EMMV és tota una garantia. I, uns dies més tard i per segon any consecutiu, vam repetir concert a Puiggraciós (Ametlla del Vallès) S'està convertint en un clàssic!

Pel maig vam tenir la visita de la Coral S'Estel de Ciutadella, Menorca. Vam xerrar, riure, passar experiències i cantar. La Coral menorquina ens va delectar amb força cançons ètniques i el Cor de Vacarisses ens vam estrenar amb cançons pop/rock que va sorprendre a tots els oients. Entre els concerts no ens podem oblidar de la participació a la Festa Major Petita i a la Festa dels Drapaires.

El passat dia 26 de juliol vam anar a TV2 a solemnitzar la Missa que s'emet cada diumenge. Vam cantar la Missa a llaor de Sant Pere de Francesc Torras que ens va acompanyar amb el piano. Va ser una experiència realment agradable. Vam deixar el nostre poble en un bon lloc. També vam solemnitzar la Missa de Festa Major del poble cantant la mateixa Missa abans esmentada. 

I per acabar el curs, el Petit Concert de la Diada a la plaça Major.

Ara, estem preparant el nou curs amb diversos concerts al poble o fora, participació amb d'altres entitats del poble i, com a projecte especial, volem tornar la visita a Ciutadella. En tenim moltes ganes i farem molts esforços per poder realitzar aquest projecte.

Aprofito des d'aquí per fer una crida: ens falten veus! Si us agrada cantar, perquè no veniu a veure un assaig i, si us agrada, us hi quedeu. Entre tots podem fer un Cor gran i potent!
Ens trobareu cada dimecres de 2/4 de 10 a 1/4 de 12 de la nit a l’Aula G de La Fàbrica. Us hi esperem!

Isabel Trias
Cor de Vacarisses