Neix a Terrassa una llibreria temerària

Àlvar Masllorens és l'ideòleg d'aquest nou establiment ubicat al carrer de la Unió

La Torre
01 de setembre del 2015
Actualitzat a les 15:18h
Aquest dimecres, dia 2, obrirà al centre de Terrassa, al carrer Unió, 7, una nova llibreria, La Temerària, independent i generalista. És un projecte molt personal d'Àlvar Masllorens, qui després de més de 30 anys d'experiència en gairebé tots els àmbits del món del llibre ha volgut obrir aquest espai a la capital egarenca.
 
La Temerària vol ser un centre neuràlgic cultural on puguin coincidir tots aquells que, sigui com a espectadors, creadors o impulsors, tinguin inquietuds culturals des de qualsevol punt de vista. Així, s'hi podran escoltar concerts de música, assistir a clubs de lectura, presentacions, debats i xerrades, veure exposicions d'art, teatre en petit format...
 
 "Feia molt de temps que volia obrir una llibreria pròpia. Després d'haver treballat en diverses llibreries de diferents característiques, i en altres empreses del sector del llibre, ara crec que ha arribat el moment d'engegar aquest projecte, que vull que englobi altres facetes més enllà de la simple 'botiga'. I ho faig a Terrassa perquè és la ciutat que tinc a prop d'on visc i, sobretot i molt especialment, perquè no disposa d'una llibreria independent al centre, i em fa l'efecte que és un buit que cal omplir."
 
Àlvar Masllorens, va néixer a Barcelona el 1962. És llicenciat en Història de l'Art. Ha treballat a les llibreries Look, Alexandria, La Casa del Llibre (director), Proa Espais (director). També va fer d'editor de Deriva Editorial durant 16 anys. Actualment és soci de La Temerària Editorial. Durant uns anys va treballar en l'àmbit de la distribució. Ha publicat 6 llibres, entre els quals un de poesia i una novel·la que va obtenir el Premi Roc Boronat.