La candidatura de Recortes Cero-Els Verds del 27-S, la que té més egarencs

Un total de set terrassencs formen part de la candidatura al Parlament de Catalunya d'aquest partit d'esquerres

La Torre
01 de setembre del 2015
Actualitzat el 16 de setembre a les 12:31h
Jordi Trujillo, Maria Carmen Jurado, Antonio Ruiz, Javier Delgado, Maria José Agut, Juan José Cabello, Melania Olivares
Jordi Trujillo, Maria Carmen Jurado, Antonio Ruiz, Javier Delgado, Maria José Agut, Juan José Cabello, Melania Olivares | Recortes Cero - Els Verds

Jordi Trujillo, Maria Carmen Jurado, Antonio Ruiz, Javier Delgado, Maria José Agut, Juan José Cabello, Melania Olivares Foto: Recortes Cero - Els Verds


La candidatura de Recortes Cero-Els Verds per a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya conté un total de set terrassencs, fet que la converteix en la que té més persones de Terrassa entre les seves files.

El número 8 de la llista per Barcelona l'ocupa Jordi Trujillo. El segueix de prop Maria Carmen Jurado, en el número 10. Antonio Ruiz anirà al lloc 20 i Javier Delgado al 22. A Maria José Agut li correspon el número 24 i Juan José Cabello tanca la representació egarenca a la llista barcelonina en el lloc 32. D'altra banda, Melania Olivares, també de Terrassa, ocuparà el número 16 de la llista per Girona.    

Jordi Trujillo és un electricista de 51 anys i tècnic esportiu en espeleologia i descens de barrancs molt implicat en la competició d'aquest esport. És membre de l'Assemblea de Base de Retalls Zero Terrassa i actualment, també exerceix com a secretari del Coletivo d'Aturats de Terrassa i és membre de la Coordinadora d'Aturats de Catalunya. A més, te un paper actiu en altres àmbits com les Marxes de la Dignitat, les ILP de habitatge i pobresa energètica, i per la renda mínima garantida, les pensions, l'oposició al TTIP i D'una Fiscalitat Justa. 

Mari Carmen Jurado, de 60 anys, és una obrera jubilada i sindicalista de llarga trajectòria a la UGT que ara és membre de l'Assemblea de Base de Retalls Zero Terrassa.

Antonio Ruiz (45 anys) és un transportista, actualment a l'atur. Ha estat un activista reconegut a la Plataforma d'Afectats per les Hipoteques. Els seus vídeos es van popularitzar en les xarxes com "el camioner indignat".

Javier Delgado, de 41 anys, és soldador metal·lúrgic de professió. Va ser membre de la Brigada de Terrassa a Chiapas i col·labora amb associacions d'immigrants. Actualment és activista de Justícia Igualtat Social, i col·laborador amb moviments socials com la PAH i dels col·lectius d'aturats.

María José Agut Barbero, de 5,1 anys és tècnica en dietètica i nutrició, i és membre de la Coordinadora d'Retalls Zero a Terrassa.

Juan José Cabello Cabello té 42 anys i treballa com a instal·lador de fred industrial, gas, energia térmicam fontaneria i electricitat. Va ser afiliat de Comissions Obreres fins a l'any 2000, activista de l'Assemblea Democràtica d'Esquerres fins al 2001, participant de les Marxes de la Dignitat, col·laborador del Club dels Poetes Vius i membre fundador de l'Assemblea de Base de Retalls Zero Terrassa.

Finalment, amb 41 anys, Melània Olivares es defineix com a "treballadora, mare i dona". Fa d'activista en noves polítiques de prevenció amb nens i dones en situacions de risc. També és membre de l'Assemblea de Base de Retalls Zero Terrassa