Més de 800 persones correran a la cursa popular de Matadepera

La competició tindrà lloc aquest dissabte i comptarà amb tres curses en funció de l'edat dels participants

Corredors en la cursa de Matadepera
Corredors en la cursa de Matadepera | Mitja Terrassa
La Torre
28 d'agost del 2015
Actualitzat a la 13:12h

Cartell de la cursa popular de Matadepera Foto: Mitja Marató Terrassa


Matadepera acollirà aquest dissabte 29 d'agost a les sis de la tarda la seva cursa popular de Festa Major. De la mateixa manera que en la darrera edició, la participació serà elevada amb uns 800 corredors ja incrits per aquest any. Aquesta xifra encara podrà créixer més a base d'inscripcions que es poden realitzar fora de competició.

La Cursa Popular de Festa Major de Matadepera és la vuitena i penúltima prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't, amb l'organització conjunta de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Matadepera i l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.

Tres competicions formaran part d'aquesta tarda atlètica a Matadepera amb la cursa Mini de mig quilòmetre a les sis de la tarda destinada als corredors més joves, nascuts a partir de l'any 2011. El recorregut serà pels carrers que envolten el Pavelló Municipal. A un quart de set, començarà, amb un traçat similar, la cursa de categoria infantil amb un recurregut d'un quilòmetre i mig.  

Finalment, la cursa de categoria absoluta, de 10 quilòmetres, s'iniciarà a dos quarts de set de la tarda. Els participants hauran de donar dues voltes al següent recorregut: Enric Genescà (Pavelló) - Av. de les Arenes - St. Ignasi – Av de les Arenes-  St. Llorenç - Josep Porcar - Ctra, de Terrassa - St. Joan - St. Llorenç - Jaume Español - Ramon Llull - Camí Font de la Tartana - St. Francesc - Gaietà Vallés i Pujals - Enric Genescà (Pavelló). Aquest traçat es realitzarà dues vegades.

Es tracta d'una cursa de caire solidari que destinarà part de l'import de les inscripcions (3 euros) a Caritas Matadepera.

Entrega de dorsals i obsequis

El dijous 27 i divendres 28 es dona l'opció de poder inscriure's fora de competició a les Piscines Municipals fins a les sis de la tarda. Els participants podran recollir els seus dorsals i obsequis de la cursa el divendres 28, de deu del matí a sis de la tarda i el mateix dissabte 29, de deu del matí a la una de la tarda a les Piscines Municipals.