Dues terrassenques a la llista d'UDC

Montserrat Playà i Mercè Mendez, en els llocs 16 i la 50 de la candidatura d'Unió pel 27-S

La Torre
28 d'agost del 2015
Actualitzat el 16 de setembre a les 12:33h
L'exregidora Montserrat Playà
L'exregidora Montserrat Playà | Foto: UDC

L'exregidora Montserrat Playà Foto: UDC

Les terrassenques Montserrat Playà i Mercè Mendez ocuparan els llocs 16 i 50, respectivament, de la llista d'Unió Democràtica de Catalunya per a les proximes eleccions al Parlament del 27 de setembre, amb Ramon Espadaler com a cap de llista i candidat a la presidència de la Generalitat. 

Montserrat Playà va ser escollida membre del comitè de govern d'Unió el passat mes maig, assumint una posició de poder dins del màxim òrgan de direcció i representació del partit. Cal recordar, a més, que va ser l'únic membre de l'executiva de l'agrupació municipal que no es va donar de baixa a finals de juliol, quan 19 militants van decidir estripar el carnet i sumar-se al projecte Demòcrates per Catalunya. 

Playà va estudiar dret a la Universitat de Bellaterra, i un postgrau de dret immobiliari i registral. A l'actualitat exerceix d'advocada i forma part del torn d'ofici del Col·legi d'Advocats de Terrassa. Militant fidel des de fa anys d'Unió Democràtica de Catalunya, se sent "plenament identificada" amb les sigles del partit i creu "en el paper de la dona en política, i que la seva presència és del tot imprescindible, si volem parlar de pluralitat i d'autèntica democràcia".

L'any 2003 va anar a les llistes municipals de CiU, moment en el qual va entrar a formar part del Consistori com a regidora a l'oposició. Fins aquest passat mes de maig havia ocupat aquest càrrec, el qual no ha pogut renovar ja que anava de número 15 a la llista de CiU Terrassa i la federació només va assolir 3 representants.

La comercial Mercè Mendez va estrenar-se en la política presentant-se a les eleccions municipals de Terrassa l'any 2011 a la llista en coalició de Convergència i Unió, encapçalada per Josep Rull, actual Coordinador General de Convergència Democràtica de Catalunya.