Volem que el preu del Metro de Terrassa i de l'autobús sigui el mateix

"Ens sumem un cop més a totes les veus que a Terrassa exigim a la Generalitat que la nostra ciutat passi a formar part de la zona 2 de l'àrea de transport metropolità", manifesta EUiA Terrassa

EUiA Terrassa
17 d'agost del 2015
Des de EUiA ens alegrem de la recent inauguració de les tres noves estacions de tren a Terrassa de FGC. Que el "Metro" de Terrassa sigui per fi una realitat és una gran notícia perquè millora la mobilitat i definitiva la vida dels terrassencs i les terrassenques.

EUiA sempre hem defensat la necessitat de millorar el transport públic, ja que redueix l'ús del transport privat i dona accés a transport a les persones que no disposen d'alternatives pròpies per moure's.

Ens sumem un cop més a totes les veus que a Terrassa exigim a la Generalitat que la nostra ciutat passi a formar part de la zona 2 de l'àrea de transport metropolità, ja que trobem injusta l'actual situació en la qual els terrassencs i terrassenques hem de pagar un import exagerat per anar a Barcelona tenint en compte la distància.

Sobre la mobilitat amb el nou "metro" a Terrassa pensem que el bitllet senzill de 2,15€ és massa alt. Si volem que tothom tingui accés al transport públic, el preu del "metro" i dels autobusos ha de ser el mateix, i tenir uns imports més populars i reduïts que els actuals.

Demanem per tant a l'Ajuntament i a la Generalitat que treballin per a millorar el transport públic i per a reduir els imports dels bitllets de tal manera que tothom el pugui gaudir.

EUiA Terrassa