Inscripcions obertes per anar amb autocar des de Terrassa a la Via Lliure

La delegació local de l'ANC vol facilitar la participació a la concentració de la Meridiana

Lluïsa Tarrida
04 d'agost del 2015
Actualitzat el 13 d'agost a les 19:04h
Samarretes de la Via al local de TxI
Samarretes de la Via al local de TxI | Foto: TxI

Samarretes de la Via al local de TxI Foto: TxI


El proper Onze de Setembre, l'avinguda Meridiana de Barcelona es convertirà en el "carrer major de la República Catalana". Milers de catalans ompliran de colors els 135 trams –tants com escons hi ha al Parlament-, que serviran per traslladar fins a la cambra catalana els deu eixos de la República Catalana. 

Fa uns dies es va donar a conèixer que les persones del Vallès Occidental ocuparan preferentment els trams del 64 al 73. Terrassa, en concret, té assignat el tram 73. Des de Terrassa per la independència (TxI) volen que la ciutat demostri la seva il·lusió i orgull en aquests moments en què Terrassa s'ha convertit en la ciutat més gran de Catalunya a adherir-se a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Per facilitar la participació, la delegació local de l'ANC ha manifestat que aquest estiu té la intenció d'ajudar a fer les inscripcions, oferir desplaçament i proporcionar el material necessari (pac samarreta). 

La inscripció es pot fer de manera individual i personal al web de l'ANC, però si no es pot o vol fer-ho sols, s'ofereix que els egarencs puguin anar al local de TxI (carrer del Nord, 104). L'horari del local, aquest mes d'agost, és de dilluns a divendres, de 6 a 8 del vespre.

Així mateix, Terrassa per la Independència també ha habilitat autocars per anar-hi. Aquelles persones que vulguin anar acompanyades poder inscriure's pel preu de 10 euros. Cal anar a pagar al local, en l'horari indicat i adverteixen que la plaça no és segura fins que no s'ha pagat.