Tarrés demana una «muntanya oberta» a l'esport en la Festa Major de Rellinars

El municipi viu tres dies d'activitats en les quals destaquen el campionat de tennis i la cursa de camp

Irene Solé
03 d'agost del 2015
Actualitzat a les 17:33h

El campionat de tennis va aplegar una bona colla de joves Foto: Irene Solé


El passat 24 de juliol el poble de Rellinars es va tenyir més que mai dels colors de la seva bandera –lila, blanc i groc- per inaugurar la festa major. La celebració més esperada pels rellinassencs va iniciar-se amb el pregó, aquest any, a càrrec de Pol Tarrés. El jove campió del món de trial va voler retre homenatge amb les seves sinceres i personals paraules als boscos que arrepleguen Rellinars i sobretot, fer una crida perquè "mai més (com sí que havia passat fa anys passats) se'n torni a prohibir la pràctica de l'esport que tant defineix aquest poble".

Aquella mateixa nit es va organitzar una festa temàtica que es va instal·lar al poliesportiu per endur-se als vilatans i curiosos a fer un recorregut per diferents dècades i estils de la història de la música. Tot i la pluja del principi, va ser una proposta encertada que va aconseguir ajuntar petits, joves i adults. 

El dia següent, amb les cames abatudes de tant ballar, es va disputar la emblemàtica cursa de camp a través organitzada per la família Muncunill que va finalitzar amb una botifarrada per a tots els participants. El dia es va tancar amb un munt d'ànimes joves ansioses per estrenar la nit al ritme de Dj Rami i el grup Star. 

Per acabar, diumenge el Club de Tennis Rellinars va tornar a reunir a tots els petits del poble per jugar el campionat infantil. L'esdeveniment es va concloure amb l'atorgament de trofeus als campions, una bossa de llaminadures pels participants i pa amb tomàquet i embotit per tots els espectadors.

Així mateix, al llarg del mes d'agost i setembre s'aniran fent activitats com el sopar popular, el campionat de petanca, les dotze hores de tennis o la trobada gegantera per tal de conservar les tradicions més arrelades de Rellinars.