El PP lloa el candidat García Albiol i el convida a visitar Terrassa

Els populars inviten al cap de llista de la formació a venir a "una de les ciutat amb menys suports independentistes de Catalunya"

La Torre
04 d'agost del 2015
El Partit Popular de Terrassa ha volgut transmetre la seva felicitació cap Xavier García Albiol per la seva candidatura per a la presidència de la Generalitat en les properes eleccions del 27-S. Els populars consideren que "sens dubte serà un gran President. Un gran candidat, un gran polític, proper, directe, clar, compromès i sense por" i afegeixen que "junts, entre tots, frenarem les posicions separatistes que volen fracturar Catalunya i que volen trencar la cohesió social de la nostra terra". 

El grup municipal també ha volgut agrair la tasca desenvolupada per Alícia Sánchez-Camacho al capdavant de la formació nacional, recordant que "ha estat indubtablement la referència en la defensa d'una Catalunya a Espanya i d'una Espanya amb Catalunya". Finalment, els populars egarencs conviden a García Albiol a visitar Terrassa, "una de les ciutats amb menys suports independentistes de Catalunya", especificant que l'adhesió de l'Ajuntament a l'AMI en el darrer plenari va ser "culpa de la traïció del PSC al seu electorat".