El Terrassa FC perd a casa (0-1)

Els de David Pirri han estat superiors en gairebé tot a la UE Rubí, peró els visitants han aprofitat la millor ocasió que han tingut a la segona part del partit de primera ronda de la Copa Catalunya i s'han endut el triomf

J.M.O.
02 d'agost del 2015
Actualitzat el 03 d'agost a les 9:50h

El Terrassa FC-UE Rubí de la primera ronda de la Copa Catalunya ha acabat amb un triomf dels visitants (0-1). El resultat ha estat totalment injust pel que s'ha vist sobre el terreny de joc. Els egarencs no han fet mal partit, tot i que s'ha notat la falta de rodatge. A les acaballes els visitants han fet el seu gol en un contraatac i s'han dedicat a perdre tot el temps i més fins que l'àrbitre ha xiulat el final.

Primera part
Al minut 7 el Rubí ha tingut la primera oportunitat amb una xut des de dis de l'àrea que ha acabat amb córner. I a la sortida, un davanter rubinenc ha rematat tot sol a tres metres de la porteria. El gol estava fet, però Pablo Nuñez ha fet una aturada extraordinària, gairebé impossible.

El Terrassa FC s'ha desvetllat i una gran jugada de Casasayas per la dreta al minut 14 ha acabat amb una centrada que ha topat amb la mà d'un defensa. El penal era més que clar, però l'àrbitre Bruno Montoro no l'ha vist. O bé ha considerar que la falta era involuntària. A la jugada posterior, Adri Grau ha tornat a tenir el gol del Rubí, i una altra vegada Pablo Nuñez l'ha aturat. Al 21, ha tornat ha ser el Terrassa el que ha gaudit d'una bona oportunitat amb una pilota penjada a l'olla que el porter visitant ha rebutjat malament.

El domini del joc ha estat vermell, i els homes de David Pirri han fet algunes aproximacions a l'àrea rival, tot i que sense un perill excessiu. De mica en mica el Terrassa aculava el Rubí, i Òscar Hernández s'ha inventat un xut llunyà que s'ha enverinat, ha passat per sobre del porter i ha topat amb el travesser. La bola ha caigut a la mateixa línia.

Als últims minuts, el Rubí s'ha tret la son de les orelles i ha tingut fins a tres bones ocasions de gol, que han marxat fora per poc.

Segona part
La represa ha tingut uns primer minuts més que avorrits. Pràcticament no ha passat fres llevat d'algunes entrades més dures dels que caldria i una aproximació local que ha acabat a les mans del porter Juanmi. Al minut 15, Casasayas ha deixat el terreny de joc i ha entrat Zambudio. Ha esta al 18 quan ha arribat un córner a favor dels de Pirri, que ha aprofitat per posar al camp Uri Serra, que ha ocupat el lloc d'Adrià Peña.

El perill ha arribat al 26, amb un gran xut de falta de Casasayas que ha fet lluir el porter visitant. Sí que és cert que el domini, a la mitja hora de joc, era tot del Terrassa, sense veure's poder de reacció en els rubinencs, que jugaven a la defensiva. Vilajosana l'ha tingut per obrir el marcador, però s'ha entretingut massa. Corria el minut 35. Tot i el domini vermell, l'única jugada de perill, en realitat una falta llunyana penjada, ha provocat un ensurt dels grossos. La rematada ha fregat el pal defensat per Pablo Nuñez. I poc després s'ha tornat a patir amb una centrada que s'ha enverinat. I a la tercera, al 42, la vençuda. Un contratac de la UE Rubí, el davanter que es queda totalment sol, i una vaselina perfecta que se'n va dins de la porteria egarenca. El dubte és si hi havia o no fora de joc.