El PP Terrassa, molest pel carrer batejat La Terra Lliure

Els populars demanen a l'Ajuntament si es coneixen els autors i si hi ha expedient sancionador

Nació Digital
28 de juliol del 2015
Actualitzat el 30 de juliol a les 16:55h
Gabriel Turmo, portaveu del PP de Terrassa, ha reaccionat davant la col·locació d'una placa de carrer amb el nom de La Terra Lliure en un polígon de la ciutat. La iniciativa no va ser oficial, sinó d'un grup d'egarencs, que la van pagar i posar al lloc. La notícia la va donar La Torre. Ara, el PP fa una pregunta per escrit a l'Ajuntament.

"En relació a la notícia del Diari digital local La Torre relativa a la col.locació d’una placa a un carrer de la ciutat de Terrassa amb el text “carrer de la terra lliure” d’indubtable contingut independentista, a més de no ser representatiu del sentiment majoritari dels terrassencs i terrassenques, il.lustra una actitud per part dels seus autors d’absoluta manca de respecte per la legalitat i la normativa vigent, en aquest cas respecte al nomenclàtor de les vies públiques de la nostra ciutat, la següent informació:

-si els fets a que fa referència l’esmentada notícia s’han verificat, i en aquest cas, quines actuacions s’han dut a terme per restituir la legalitat a la nostra ciutat i si s’ha iniciat o no el corresponent expediente sancionador