Send: l'app que permetrà enviar e-mails com si fossin WhatsApp

Redacció
03 d'agost del 2015
Actualitzat a les 9:34h
990_1437739050send_(1)
990_1437739050send_(1)

L'empresa Microsoft ha creat l'aplicació “Send”, que servira per convertir els e-mails d' Outlook en una cosa semblant els missatges de WhatsApp, ja que canviaran la pestanya d'assumpte i et mostrarà directament la teva llista de contactes.

L'empresa de tecnologia considera que l'enviament de correus electrònics és un procés massa complex, i que implica obrir l'aplicació, la finestra de redacció, omplir el camp del destinatari i l'assumpte, quan a vegades només volem enviar unes línies.

Per solucionar aquests problemes Microsoft ha desenvolupat l'aplicació “Send”, una aplicació que farà que enviem correus en qüestió de segons. Send ens permetre enviar correus curts a qualsevol destinatari sense necessitat de conèixer el seu número de telèfon. La seva interfície, ens mostrarà la llista de contactes amb els missatges enviats i els rebuts, amb això l'empresa Microsoft vol aconseguir promoure converses més naturals i fluides.

Els missatges seran visibles a través del servei de correu electrònic, d'aquesta forma els usuaris podran respondre els missatges encara que no tinguin instal·lada l'aplicació “Send”.