Més de 8.000 currículums per ocupar els 90 llocs de treball a Media Markt

Acord de la multinacional amb l'Ajuntament de Terrassa per ajudar en la contractació del nou personal de la botiga | Aquesta setmana s'està duent a terme la selecció i la formació del personal

La Torre
30 de juny del 2015
Actualitzat a les 20:00h
Visita a les obres de la futura botiga al Parc Vallès de Terrassa
Visita a les obres de la futura botiga al Parc Vallès de Terrassa | Foto: A.T.

Visita a les obres de la futura botiga al Parc Vallès de Terrassa Foto: A.T.


Com ja va avançar La Torre, Media Markt, multinacional del sector de les noves tecnologies, obrirà previsiblement a la tardor un nou establiment a Terrassa, en concret al centre comercial Parc Vallès. L'empresa ofereix 90 lloc de treball, i des que va obrir el procés de selecció el passat mes de maig, ha rebut més de 8.000 currículums.

Així mateix, en la visita d'obres que l'alcalde Jordi Ballart ha realitzat a les instal·lacions, s'ha anunciat que la companyia ha demanat la col·laboració de l’Ajuntament en el procés de reclutament dels perfils professionals. 

Ballart, que ha estat acompanyat pel regidor d’Ocupació, Amadeu Aguado, ha destacat la importància de l’arribada de la multinacional a Terrassa: "celebrem que Media Markt hagi escollit la nostra ciutat en el seu procés d’expansió. Aquest és un indici molt positiu que Terrassa està tornant a agafar velocitat per a una nova reactivació econòmica". 

D'aquesta manera, tot i que la selecció del personal que treballarà en aquest nou establiment va a càrrec del departament de recursos humans de Media Markt, l’Ajuntament, a través de la seva empresa municipal, Foment de Terrassa, SA, ha col·laborat amb l’empresa derivant 132 persones de la borsa de treball del Servei d’Ocupació municipal, d’acord amb els perfils que aquesta empresa demanda: caixers, mossos de magatzem, venedors i personal per al servei de postvenda. 

Formació als candidats

D’altra banda, través d’un conveni de col·laboració signat entre Foment i Media Markt, l’Ajuntament posa a disposició de l’empresa, durant aquesta setmana, la utilització de les aules de formació del Campus Professional Vallparadís i les aules de l’edifici de Foment de Terrassa, per dur a terme les entrevistes de treball als més de 600 candidats, les sessions grupals i totes les accions que es derivin del procés de selecció.

L’empresa Media Markt també s’ha compromès, en el futur, a participar i col·laborar, d’acord amb les seves possibilitats, amb Foment de Terrassa i el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament en accions comunes que afavoreixin una millora de l’ocupabilitat de les persones que es troben en situació de recerca de feina, accions formatives, pràctiques o altres programes impulsats des de les administracions públiques.