La Torre sorteja entrades per anar al Festival Sons del Món

Sortegem entrades dobles per als concerts de Chucho Valdés, Suzanne Vega i Blaumut

La cantant Suzanne Vega
La cantant Suzanne Vega
La Torre
02 de juliol del 2015
Actualitzat a les 10:45h

La cantant Suzanne Vega


Els lectors de La Torre que vulguin assistir als principals concerts del Festival Sons del Món que se celebra a l'Empordà (Girona) tenen l'oportunitat de fer-ho gratuïtament. 

Des d'avui i fins al diumenge 5 de juliol al matí, podeu participar en el sorteig d'una entrada dobles pel concert de Blaumut (dissabte dia 11 juliol a Roses); una entrada doble per Suzanne Vega (divendres 17 de juliol a Roses) i una entrada doble per Chucho Valdés (divendres 31 de juliol a Castelló d'Empúries).

Normes del concurs:
 
- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, mòbil de contacte i correu electrònic i indicar població de residència.
 
-Cada guanyador tindrà com a premi una entrada doble per al concert que hagi escollit. Es pot participar en el sorteig d'entrades dels quatre concerts, però només hi haurà un premi per concursant, segons els resultats del sorteig. No es bescanviaran entrades per canviar de concert. 
 
- El termini per participar al sorteig es tancarà el diumenge dia 5 de juliol al matí. Seguidament es procedirà a fer-ne el sorteig.
 
- Un cop fet el sorteig, La Torre contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
 
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dilluns 6 de juliol a la tarda.
 
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.