Una avaria deixa sense aigua veïns de Ca n'Aurell, La Maurina i Cogullada

Mina d'Aigües demana disculpes als afectats que van estar diverses hores d'aquest dissabte sense subministrament i afirma que l'origen va ser arran de les obres del carrer Joaquim de Sagrera

Lluïsa Tarrida
29 de juny del 2015
Actualitzat el 05 de juliol a les 10:41h
En relació a l’avaria ocorreguda el passat dissabte, que va afectar parcialment als barris de Ca n’Aurell, La Maurina i Cogullada, i que va provocar la interrupció del subministrament des del migdia fins a les 18 hores aproximadament, Mina, Aigües de Terrassa ha volgut emetre un comunicat al respecte.

A més de "lamentar profundament" les molèsties ocasionades, informa que en el moment de produir-se l’avaria "els nostres equips d’emergències van iniciar la intervenció per tal de resoldre la incidència l’abans possible".

La causa que va originar l'avaria va ser que arran de les obres del carrer Joaquim de Sagrera iniciades la setmana passada (canvi d’una canonada de grans dimensions de la xarxa principal), es va "desconnectar de forma fortuïta" una derivació, també de considerable diàmetre. Per aïllar aquest escapament va ser necessari tancar l’aigua de tot l’eix que alimenta Ca n’Aurell, Cogullada, part de la Maurina i Rambla Sud.

Mina afirma que l’allau de trucades rebudes va "col·lapsar la nostra centraleta, fet pel qual moltes d’elles no van poder ser ateses" i per això "demanem disculpes a tots els afectats agraint la seva comprensió, amb el nostre compromís de revisar immediatament els procediments de comunicació per tal que en tot moment la informació sigui traslladada als usuaris per tots els canals disponibles de forma puntual i efectiva, amb la celeritat i diligència exigibles".