El Camp de Futbol de Matadepera, enllestit a l'octubre

La Torre
30 de juny del 2015
576_1435587591capture-20150629-161834
576_1435587591capture-20150629-161834
Les obres d’ampliació de les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal avancen a bon ritme i, segons les previsions, estaran enllestides a principis d’octubre. Els operaris treballen en aquests moments en la construcció del nou edifici de serveis del camp, que incorporarà un espai d’oficines, el bar i també una zona d’aixopluc. L’alcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona, bona part dels regidors de l’Ajuntament, els responsables dels treballs i del Club Futbol Matadepera i el Matadepera 88 Hoquei han pogut conèixer de primera mà com avancen aquests treballs en una visita a les noves instal·lacions.

Aquest edifici correspon a la primera fase del projecte d’ampliació de la zona esportiva del Mas Sot, segons ha explicat el regidor d’Esports, Quico Sala, a Matadepera Televisió: “Tenim en cartera una segona fase per aquest mandat, amb la construcció del nou camp d’hoquei, i quedarà encara una tercera i darrera fase, que seria la construcció en paral·lel a l’avinguda Mas Sot dels nous mòduls de vestuaris”. Per la seva part, Mireia Solsona s’ha mostrat satisfeta amb el desenvolupament de l’obra, recordant que és “un nou pas endavant, dotant de més qualitat aquesta zona esportiva”. 

Les obres van a càrrec de Construccions Quera, sota la direcció de Bammp Arquitectes. El seu responsable, Jaume Armengol, ha recordat que les obres acabaran a principis de la tardor: “L’empresa constructora ens diu que les obres van a bon ritme i, a més, tampoc és un treball gaire complicat. Per això, creiem que l’edifici estarà acabat entre finals de setembre i principis d’octubre”.