Wospac fa marxa enrere i s'uneix a Jordi Cuesta pel nou Terrassa FC

L'empresa esportiva no segella l'acord de compra de la societat anònima de Jesús Fernández i aposta per un projecte "de ciutat" | Es crearan escoles de futbol internacional sota la marca Terrassa Futbol Club 1906 per donar-la a conèixer arreu del món

La Torre
29 de juny del 2015
Actualitzat el 30 de juny a les 18:00h
WOSPAC i el grup encapçalat per Jordi Cuesta han decidit unir forces per consolidar un projecte nacional i internacional que representi a la ciutat de Terrassa a través del club Terrassa FC 1906. En aquest sentit, l'empresa esportiva Wospac ha manifestat que no exercirà la seva opció de compra que ja tenia tancada de la Societat Anònima Terrassa Olìmpica, propietat de Jesús Fernández, amb l'objectiu de fer conjuntament "un projecte per a la ciutat amb projecció i solvència econòmica".

Segons informa el grup de Jordi Cuesta, ha estat el Consistori el responsable d'aquest acostament entre els implicats i han estat partícips de les bases d'aquest acord, el regidor d'Esports Alfredo Vega i el tècnic responsable de les instal·lacions de l'Estadi Olímpic de Terrassa, Carlos Sánchez, ambdós presents en les negociacions.

Un dels acords més importants als quals s'ha arribat, és la creació d'escoles de futbol internacional dirigides per WOSPAC, sota un mateix paraigües compartit. Es tracta doncs d'expandir la marca Terrassa Futbol Club 1906 internacionalment i crear escoles al voltant del món.

Les dues parts han estat molt "proactives" a l'hora de buscar col·laboracions. En els propers dies es farà extensible tots els detalls d'aquest acord. També es realitzaran converses amb els actuals empleats de l'Olímpica per valorar cadascuna de les seves situacions.