Vallparadís acollirà un any més la Festa Major Infantil de Terrassa

Antonio Méndez
01 de juliol del 2015
Coloraines Band actuarà a la Festa Major Infantil a Terrassa
Coloraines Band actuarà a la Festa Major Infantil a Terrassa


Com cada any a la Festa Major de Terrassa, el Parc  de Vallparadís es convertirà en el lloc de trobada dels més petits de la ciutat. Acollirà la programació familiar amb propostes escèniques de teatre, circ, contes, animació, màgia i un munt d'activitats i tallers. Entre la programació dels tres dies, hi destaquen:

Després de l'acte inaugural de la festa, dissabte a dos quarts de set de la tarda, tindran lloc les activitats d'"Històries d'Animals", mitja hora més tard, a càrrec de la companyia Pengim-Penjam, els nens podran gaudir d'un espectacle de titelles; i a les vuit, Brando & Silvana representaran l'espectacle "Circus", un viatge al món del circ amb la màgia com a fil conductor.

La jornada de diumenge l'inicia "Contes en família", un recull d'històries narrades per Rosa Fité, a les sis de la tarda al costat de les Esglèsies de Sant Pere. La companyia Coloraines Band animarà la festa amb un espectacle de música i animació per a grans i petits a les vuit del vespre a les Hortes dels Frares.

El darrer dia tindrà lloc la tradicional "Gran Festa del Dilluns", acompanyada com cada any per la xocolatada popular, que començarà a dos quarts d'onze del matí fins a les dos del migdia. Durant aquesta diada s'explicaran contes al Castell Cartoixa, i tindrà lloc la Festa de l'Aigua, a dos quarts de dos del migdia, a càrrec de La Tresca i la Verdesca. Per a acomiadar les festes, a les set de la tarda, la mateixa companyia que farà possible la festa de l'aigua, realitzarà l'espectacle d'animació "Zum", una festa musical de proposta participativa i familiar.

Cal dir també que a més dels espectacles ja esmentats, al llarg dels tres dies de festa hi hauran diferents tallers oberts. Aquests són l'espai de Tennis Taula, el Petit Mercat, el Taller de teatre de titelles i jocs gegants, l'Ixmenuts, l'espai Apilatestos, l'espai de Mobilitat i passejades en carruatge de cavalls. Totes les activitats seran gratuïtes excepte les passejades en carruatge de cavalls.