Se superen els 35 graus a Terrassa

El barri del Segle XX ha estat un dels punts calents a la ciutat aquest dimarts

La Torre
30 de juny del 2015
Al'ombra dels arbres i a porp de l'aigua, la millor manera de passar les hores més caloroses.
Al'ombra dels arbres i a porp de l'aigua, la millor manera de passar les hores més caloroses. | Foto: Adrià Costa
Protecció Civil de la Generalitat manté l’Alerta del Pla de Protecció Civil PROCICAT per Onada de Calor davant la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). En paral·lel, seguint el seu protocol intern i d’acord amb aquest avís de l’SMC, l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) manté la fase 2 d’alerta del Pla d’actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS).
 
Aquest dimarts 30 de juny, a Terrassa s'han arribat a les temperatures més elevades. Segons Terrassa Meteo, a l'estació que tenen situada al barri del Segle XX s'ha registrat una temperatura màxima de 35,3 graus mentre que Ramon Navarro (responsable de l'estació Meteoclimàtic a la plaça de l'Aigua) informa que allà s'ha registrat una temperatura màxima de 34,2 graus. 
 
Protecció Civil de la Generalitat recomana a la ciutadania que s’informi de com fer front a aquest augment significatiu de les temperatures, sobretot en el cas de les persones més vulnerables a la calor (gent gran, nadons, malats crònics,...)